Motherhood

 

Herken jij dit? Honderd leuke foto's van je kindje, maar eigenlijk geen enkele waar jij ook leuk op staat. Thuis maak jij alle foto's en als je er een keertje bij op staat, wil je deze niet perse aan de muur hangen ;) 

Zonde toch? De tijd tikt door, zullen we deze samen even stil zetten? 

 

Tijdens een motherhoodshoot ga jij vooral heerlijk knuffelen met je kindje, ondertussen maak ik de mooiste foto’s van jullie. Natuurlijk geef ik je aanwijzingen, maar het genieten staat centraal. Even echt tijd voor jou als moeder met je kindje(s).

 

Samen gaan we opzoek naar een mooie locatie in de natuur. Ik fotografeer altijd met het mooiste licht, vaak tijdens 'golden hour'. Dat heeft echt iets magisch voor je beelden. 

 

Ook kleding draagt bij aan het ultieme resultaat, het zorgt ervoor dat het plaatje echt één geheel wordt. Daarom geef ik ook altijd een kledingadvies bij het boeken van een shoot, natuurlijk is het aller belangrijkste dat jij je goed voelt in wat je draagt. In mijn cliënt closet heb ik een aantal prachtige jurken, daar mag je gratis gebruik van maken tijdens een shoot. Wil jij EINDELIJK die mooie foto samen? 
Vul het contactformulier in voor meer informatie