Family

 

Niets belangrijker dan familie, toch hebben we vaak alleen maar selfies en vakantiekiekjes. Zo waardevol om de tijden even stil te zetten. Samen  gaan we op avontuur om ongedwongen en liefdevolle foto’s te maken. Mijn doel is om jullie gezin vast te leggen, zoals jullie ook écht zijn.

 

Knuffelen, kusjes geven, genieten van elkaar, lachen en lekker gek doen, ondertussen vang ik de mooiste momentjes. Dus weinig geposeerd gedoe en geen druk voor de kids. Samen gaan we opzoek naar een mooie locatie in de natuur. Ik fotografeer altijd met het mooiste licht, vaak tijdens 'golden hour'. Dat heeft echt iets magisch voor je beelden. 

 

Ook kleding draagt bij aan het ultieme resultaat, het zorgt ervoor dat het plaatje echt één geheel wordt. Daarom geef ik ook altijd een kledingadvies bij het boeken van een shoot, natuurlijk is het aller belangrijkste dat jij je goed voelt in wat je draagt. In mijn cliënt closet heb ik een aantal prachtige jurken, daar mag je gratis gebruik van maken tijdens een shoot. 

 

Wil jij meer informatie of een familieshoot boeken?